Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.65 secunde)
Nedepunerea situatiilor financiare anuale la Ministerul Economiei si Finantelor sau la administratiile teritoriale se sanctioneaza cu amenda de la 400 la 5.000 de lei, iar nerespectarea reglementarilor cu privire la intocmirea si depunerea situatiilor financiare periodice sau a raportarilor contabile se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1.500 de lei.
Cristiana Bigan, sefa OJPC Bihor, ne informeaza ca proiectul www.bugetulfamiliei.ro isi propune sa aduca mai aproape de omul obisnuit notiunile de baza ale lumii financiare moderne.
Insa informatia ca Grecia organizeaza referendum pentru ca populatia sa decida daca mai vrea sau nu ca tara sa se imprumute de la Uniunea Europeana a bulversat de tot pietele financiare europene, care au picat vertiginos marti, din cauza ca un esec la referendum ar insemna iesirea Greciei din zona euro.
Documentul aprobat de Guvern introduce si noi stimulente financiare care sa sustina decizia unei familii de a adopta:
"BCR va avea acces mai larg la fonduri, know how referitor la produse, precum si la noi produse si servicii bancare din tarile Uniunii Europene".
Practic, in cadrul celor 5 autodisponibilizari care au avut loc in perioada post-privatizare a Sidexului, aproape 12.000 de siderurgisti au renuntat la locul lor de munca in schimbul recompenselor financiare acordate de patron.
Importanta este asigurarea logisticii - calculatoare, servicii de internet.
Interesul a crescut de acum doi ani, cam de cand au inceput sa scada dobanzile la depozite", a declarat George Ciobanu, directorul Invest Trust, societate de servicii de investitii financiare.
Actul normativ, postat pentru dezbatere publica pe portalul Ministerului Finantelor Publice, reglementeaza conditiile de acces la activitatea bancara si de desfasurare a acesteia pe teritoriul Romaniei, supravegherea prudentiala a institutiilor de credit si a societatilor de servicii de investitii financiare si supravegherea sistemelor de plati si a sistemelor de decontare a operatiunilor cu instrumente financiare.
Pentru acest lucru, investitorii trebuie sa deschida un cont de marja la una dintre societatile de servicii de investitii financiare (SSIF) care intermediaza tranzactii la BVB si sa incheie un contract privind derularea acestui tip de operatiuni.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa amendeze sapte societati de servicii de investitii financiare si a dat avertisment altor sapte brokeri pentru neregulile constatate in derularea ofertei publice derulate de Alumil Rom Industry.
Salariul mediu net a fost de 1.282 lei, cele mai mari valori inregistrandu-se in intermedieri financiare (3.760 lei), iar cele mai mici, in prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (697 lei).
Tranzactiile totale pe piata bursiera au ajuns ieri la un nivel scazut fata de o zi normala, situandu-se, in jurul orei 14.00, la numai 6,4 milioane de lei, adica aproximativ 1,5 milioane de euro, a spus George Ciobanu, directorul Societatii de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Invest Trust Craiova.
Agricultura si intermedierile financiare - in top Cele mai multe firme nou-infiintate in Dolj au declarat la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj obiect principal de activitate in domenii tot mai variate.
15 iunie, 20 iulie, 17 august 2015 SERVICII INCLUSE:
In urma unei informari a DGIPI, politistii valceni au facut o verificare la Uzina Mecanica din Babeni, care incheiase contracte de prestari servicii cu o unitate militara din Bucuresti privind distrugerea 127.093 kilograme de TNT.
"Caderea puternica a economiei din anii 2009 si 2010 a fost generata de un model economic vulnerabil, bazat pe indatorare excesiva, indeosebi a sectorului neguvernamental si o alocare ineficienta, respectiv catre sectoarele neexportatoare de bunuri si servicii dar, in schimb, mari importatoare", se mai arata in document.
Tendinta de a apela la un specialist atunci cand "se impun" servicii de calitate a luat amploare si in Craiova. Astfel, din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice care organizeaza evenimente importante apeleaza la firmele ce ofera servicii de catering si de decorare.
pentru contractul de servicii - 75.000 de euro;
*Agentiile imobiliare contesta cerintele ANPC Chiar daca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) sustine ca la elaborarea OUG privind activitatile imobiliare si protectia consumatorilor de servicii imobiliare au fost consultati si reprezentantii celor doua mari asociatii profesionale, Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI) si Uniunea Nationala Imobiliara (UNIM) s-au aratat nemultumiti de actul normativ.
google-analytics.com